2015年10月22日星期四

Kracht van Self Talk

Het leven is als een grote schommel, bungelend tussen de diepten van geluk en verdriet. Zodra we afdalen van de helling van verdriet, versnellen we de immer feel-good acclivity van geluk. In tijden van nood, als we naar beneden glijden we over een afgrond van emotionele trauma's en frustraties. Iemand die boven de gelegenheid kan stijgen, is de architect van vele wint over verdriet.
Naar boven komen hardere tijden moet je jezelf oppeppen, als je laag, verloren en verward voelen. Dit kan effectief worden gedaan door self-talk. Self-talk is een manier om te praten met zichzelf. Het kan effectief worden gebruikt voor soul searching. Bij het praten met onszelf, we nauwelijks liggen als ons geweten controleert onze spraak. Zelf praten is efficiënt, want als we zijn vocale over onze gedachten, het maakt een grotere invloed op onze geest.
Onze hersenen ontvangen vervolgens dezelfde boodschap van de geest en de oren. Deze herhaling peptalks en gedachten fijne tunes van de prestaties van de hersenen.
Self-talk is een software, die op de juiste wijze geladen op onze geest leidt ons voor betere resultaten en een gezonde geest. Eigenlijk vele malen in ons leven, vinden we anderen ons adviseren om beter in studies, sport, het leven etc. We krijgen meestal afgeluisterd door deze mensen en leeg onze oren uit hun constructieve suggesties te doen. Het is omdat het komt niet uit in ons. En als er iets komt van binnen in je, je altijd proberen je best om recht te doen aan het. Self-talk kan dus verbeteren onze status.Each één van ons heeft een aantal goede punten en een paar slechte.
Hoewel we nauwelijks toe in schaamhaar, weten we in onze gedachten dat we beter kunnen doen in sommige gebieden van onze persoonlijke landschap. Deze krijgen betere houding kan worden omgezet in een praktische realiteit met behulp van zelf-talk.
Iedere persoon is weg om bemind te worden. Zelfs zij zullen ". Dit zijn slechts enkele voorbeelden die ik heb uitgelegd. Het is aan u om uw eigen mantra.If programma dat u zeer optimistisch om beter te doen, is er geen betere motivator dan self-talk. Dus jongens gaan praten.

没有评论:

发表评论