2015年10月22日星期四

Δύναμη της αυτο Συζήτηση

Η ζωή είναι σαν μια μεγάλη στροφή, κρέμονται ανάμεσα στα βάθη της ευτυχίας και λύπης. Από τη στιγμή που κατεβαίνουν την πλαγιά της θλίψης, θα επιταχύνει πάνω από την ολοένα και feel-good ανωφέρεια της ευτυχίας. Σε στιγμές κινδύνου, όταν είμαστε κάτω θα γλιστρήσει πάνω από μια άβυσσο συναισθηματικό τραύμα και τις απογοητεύσεις. Κάποιος που μπορεί να αυξηθεί πάνω από την περίσταση, είναι ο αρχιτέκτονας του πολλές νίκες επί λύπες.
Για να έρθει πάνω σκληρότερη φορές έχετε να ζωντανέψουν τον εαυτό σας, όταν αισθάνεστε χαμηλά, έχασε και σύγχυση. Αυτό μπορεί να γίνει αποτελεσματικά με αυτο-talk. Αυτο-ομιλίας είναι ένας τρόπος να μιλάμε για τον εαυτό του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για ενδοσκόπηση. Όταν μιλάμε για τους εαυτούς μας, δύσκολα βρίσκονται ως συνείδησή μας ελέγχει την ομιλία μας. Αυτο μιλάμε είναι αποτελεσματική, διότι όταν είμαστε φωνητικά για τις σκέψεις μας, να κάνει ένα μεγαλύτερο αντίκτυπο στο μυαλό μας.
Αυτο-ομιλίας είναι ένα λογισμικό, το οποίο όταν τοποθετηθεί σωστά στο μυαλό μας κατευθύνει τους εαυτούς μας για καλύτερα αποτελέσματα και ένα υγιές μυαλό. Στην πραγματικότητα πολλές φορές στη ζωή μας, θα βρούμε άλλους να μας συμβουλεύουν να κάνουμε κάτι καλύτερο σε μελέτες, τον αθλητισμό, τη ζωή κ.λπ. Εμείς συνήθως παίρνουν bugged από αυτούς τους ανθρώπους και κενό αυτιά μας από τις εποικοδομητικές προτάσεις τους. Είναι επειδή δεν προέρχεται από μέσα μας. Και όταν κάτι έρχεται από μέσα σας, μπορείτε να δοκιμάσετε πάντα το καλύτερο για να κάνουν τη δικαιοσύνη σε αυτό. Αυτο-ομιλίας μπορεί έτσι να βελτιώσει status.Each μας ένας από εμάς έχει κάποια καλά σημεία και μερικές κακές.
Αν και δύσκολα παραδέχονται στο ηβικό, γνωρίζουμε ότι στο μυαλό μας ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο σε ορισμένους τομείς της προσωπικής μας τοπίου. Αυτό το έχουμε καλύτερη στάση μπορεί να μετατραπεί σε μια πρακτική πραγματικότητα με τη χρήση αυτο-talk.
Αν είστε ένας εσωστρεφής και θέλετε να είναι η αγελαία πρόσωπο όπως ο φίλος σας δίπλα από την πόρτα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μιλήσετε για τον εαυτό σας. Πείτε στον εαυτό σας με όλη την ειλικρίνεια και τις συγκινήσεις ότι "μπορώ να είμαι σαν κι αυτόν. Είμαι ένας γεννημένος ομιλητής. Μου αρέσει οι άνθρωποι και ομιλία έρχεται φυσικά σε μένα. Απλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ακούσουν και να μιλήσουν». Ας υποθέσουμε ότι αγαπάτε ένα πρόσωπο και θέλουν να τον ή να της πει, τότε μόνο να πω στον εαυτό σας, "I της με όλη την καρδιά μου. Είναι η μόνη και το ξέρω. Αν δεν αφήσει να γνωρίζουν, ότι θα ήταν σοβαρό αδικίας από την πλευρά μου.
Κάθε πρόσωπο που αγαπά να αγαπηθεί. Ακόμα και αυτή θα ". Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα έχω εξηγήσει. Είναι στο χέρι σας να προγραμματίσετε το δικό σας mantra.If που είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για να κάνουμε κάτι καλύτερο, δεν υπάρχει καλύτερο κίνητρο από την αυτο-talk. Έτσι, παιδιά αρχίσουμε να μιλάμε.

没有评论:

发表评论